Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Έλενα Χατζηαυξέντη «... από ψυχής...»



Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 8.30 μ.μ.
Στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας
“Θά ῾θελᾳ νὰ φωνάξω τ᾿ ὄνομά σου, ἀγάπη, μ᾿ ὅλη μου τὴν δύναμη.
Νὰ τὸ φωνάξω τόσο δυνατὰ ποὺ νὰ μὴν ξανακοιμηθεῖ κανένα ὄνειρο στὸν κόσμο καμιὰ ἐλπίδα πιὰ νὰ μὴν πεθάνει” (T. Λειβαδίτης)
Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια και ηθοποιός, Έλενα Χατζηαυξέντη, έρχεται από το Λονδίνο για μία και μοναδική συναυλία στη Λάρνακα, αφιερωμένη σε όλους αυτούς που έδωσαν ή δίνουν μάχη για τη ζωή. Η συναυλία «…από ψυχής…», είναι ένας ύμνος στη ζωή. Ένας ύμνος για την αγάπη, την πίστη, τον αγώνα και την ελπίδα. Μελωδίες αγαπημένων συνθετών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Κώστας Γιαννίδης και ο Μιχάλης Σουγιούλ μαζί με ποιήματα και σκέψεις, συνθέτουν ένα μουσικό ταξίδι για τα λάθη μας, την ομορφιά μας, τους φόβους μας, την αγάπη μας αλλά και τις απέραντες δυνατότητες μας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Έλενα Χατζηαυξέντη, Τραγούδι/Αφήγηση
ΜΟΥΣΙΚΟΙ Νίκος Ευαγγέλου, Πιάνο
Δώρος Ζήσιμος, Τσέλο Μελίνα Harrer, Βιολί Ελεονώρα Ρούσου, Φλάουτο Μαριόλα Χαριτίδου, Πιάνο Λαρίσα Σερκουτάν, Ακορντεόν
*Συμμετέχουν στο τραγούδι Νικόλας Πισίας
Παιδική Χορωδια “Angelic Voices”, του Ωδείουτης Σύλβας Μακαμιάν και η μικρή Αναστασία Νεοφύτου
*Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Παρθενίου-προστάτη άγιο των καρκινοπαθών-στηνκοινότητα Τρούλλοι.
Βιογραφικό
Η Έλενα Χατζηαυξέντη είναι μια διεθνούς φήμης Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια και ηθοποιός. Έχει αναπτύξει ένα δικό της προσωπικό στυλ, που συνδυάζει τραγούδι με αφήγηση, απαγγελία και θέατρο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και σπούδασε κλασσικό τραγούδι. Έχει εργαστεί σε Κύπρο, Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία με πολλούς σκηνοθέτες και μουσικούς στο κλασικό θέατρο, στο μουσικό θέατρο, στην όπερα, στην οπερέτα, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Το 2014 ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού της χρονιάς στα βραβεία Madame Figaro στην Κύπρο και το 2015 βραβεύτηκε από το κολλέγιο Alexandre για την προσφορά της στον πολιτισμό. Μερικές παραστάσεις που έχει λάβει μέρος είναι: “George Hatzinasios: Τhe child with the drum”, St James Church, Λονδίνο – “World Vintage Music: Notes of Beauty and Longing”, Home House, Λονδίνο - “AXIOS ESTI” στο Union Chapel, Λονδίνο - «Γράμματα στη Mητέρα» του Κώστα Μόντη, Κύπρος κα. Στην τηλεόραση την έχουμε δει στην τηλεοπτική σειρά «Εκείνο το καλοκαίρι» στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου